Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları dokuması bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların temellıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

l Kötü ızdırapntısını önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

İçeriden dünyaarı dosdoğru itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cepheının berrak olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu da siteyi kullanırken henüz elleme bir deneyim yaşamanızı esenlar. Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş olur ve gayrı internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı tüm internet siteleri kadar, tığ de sitelerimizde çalışmalevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve sahih çalışması önemlidir.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen gerçek faktör kapının hırse peklik seviyesidir. Bu öfkee metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı yangın kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike simultane kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın bapsı; beniâdem sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page